1/3 anonim válasza:
Én ugyan még jelen vagyok az iwiwen, de azok közé tartozom, akiknek a régi, fapadosabb jobban bejött. A facebook is kezd nagyon túlkomplikált lenni. Nyilván a közösség egészéről nincs információm, de az összes iwives és összes facebookos ismerősöm azt mondja, hogy a kevesebb több.
2/3 anonim válasza:
Sztem már nem sokáig. Habár egy ideig az a mese terjengedd, hogy a tulaj beszűnteti március 15-én, amit persze nem tett meg.
3/3 anonim válasza:
Nehéz megmondani. Én kb 8 évet adok még neki,majd lassan hanyatlásnak indul. Addigra beérnek az új technológiák a rájuk épülő ötletekkel,amiket lehet,hogy képtelenek lesznek beépíteni a mostani rendszerbe. Illetve az emberek igényei is megváltozhatnak addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!