Ellopták/elvesztettem a lézer kardomat! Nem látta valaki? Darth Vader
Figyelt kérdés
Biztos az a fránya Yoda volt..Vissza is vásárolnám !! Az Erő legyen veletek..2009. jún. 21. 21:48
1/7 anonim válasza:
Hello, én Luke vagyok, a fiad, apa. Bocs, kölcsönvettem, mert elromlott a gáztűzhely, és éppen azzal forralom a vizet az erőleveshez! Ne haragudj, majd visszaviszem!
2/7 A kérdező kommentje:
B@sszus,pedig most kéne hegeszteni az egyik robotot..No kerülj csak a kezem közé büdös kölök..:-)
2009. jún. 21. 22:00
3/7 anonim válasza:
Nem loptam el, csak kolcson vettem!!! Vigyázz a szádra kisfiam, mostmár kezemben a sorsod!!
4/7 anonim válasza:
Itt Obiwan Kenobi hehe Luke a kard már nincs nálam mert elloptam a leveseddel együtt hehe VELEM VAN AZ ERŐ!!!!!! Veletek meg csak a fél falu :D:D:D
5/7 anonim válasza:
Te nem ezeket a droidokat keresed!
6/7 anonim válasza:
Nem hát, hanem őt :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__290172-..
7/7 anonim válasza:
Obi van kenobi 1:
le nyultad a kedvenc szerepem
2: el loptam a kardot töled me te vibrátornak használtad
velem van az erö veletek semenyire me én vok joda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!