Szeretnék vásárolni légpuskát segítség ezekkel kapcsolatban? :kral ai-245s, és hatsan torpedo 155.
Hát, a Kral ai-245-ösről nem sokat tudok, de a hatsan márkáról nem hallottam sok jót, én a Német vagy Spanyol puskákat javaslom,
-a spanyol olcsóbb de brutálisan erős (gyárilag kb.23J az erősebbek pl Norica Dragon),
-a németek meg drágább és pontosabb, de gyengébb (kb 16 J max),
de csak úgy lövöldözni a telken tök mindegy, h milyet veszel, csak gagyi kínait ne, mert azzal csak megutálod az egészet!
Hali !
ha rám hallgatsz a török nagyon is megéri azt az árat amit kérnek érte ! ha van felesleges 100 ft od távcsővel együtt tuning rugóval szerelve tudsz már venni teljesen új Hatsan Torpedó 155 -t , hidd el nagyon ütős ! :-) Én tisztelek mindent ami német , szeretem a német precizitást , de nem ér 70 000 ft al többet pl egy weihrauch .
ez csak az én véleményem , lehet szebb egy német fegyver , de tuningal a török brutális !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!