Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyell engem?...

Szerintetek szégyell engem? Vagy mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Az egyik barátommal együtt voltunk táborban és ott nagyon jóban lettünk. Lassan már az egyik legjobb barátomkén tekintettem rá, mert előtte is mindennap órákat beszéltünk chaten, de most végre Előben beszéltúnk nem pedig interneten. Ezek után azt hallottam, hogy olyat mondott a hátammögött, hogy állandóan rajta lógtam ( trágárabbul), ami elég rendesen megbántott. Amikor közöltem vele, hogy nem muszáj beszélgetnünk, ha zavarja a társaságom, teljesen kiakadt és azt mondta ezt nem úgy gondolta, de nem sikerül meggyőznie. (eztmind telefonon, mert megkérdezte mi volt a bajom suliban, mert élőben valahogy nem volt képes megkérdezni...) Ezután elkedett jópofizni meg nyalizni chaten meg telefonon, meg dícsérgetni, de kem ez is olyan erőltetettnek és műnek tűnt. Másnap a suliban pedig hozzám se szólt(pedig osztálytársam) pedig tudta, hogy még nemtisztáztuk a dolgokat. Eljutva a kérdésemhez, nem szoktunk egyébként se beszélni élőben, nem szokott csak úgy odajónni és úgy viselkedik, mintha nem osztottunk meg volna egymással csomó mindent. Szerintetek szégyelli, hogy velem barátkozik, vagymiért csinálja ezt? Nagyon bánt a dolog, de álbarátokból inkább nem kérek. Remélem valaki van olyan elszánt és elolvassa. Köszönöm! 17/L

2012. ápr. 24. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb barátod és élőben nem is szoktatok beszélgetni csak chaten? Már megbocsáss de ez nem tűnik valami nagy barátságnak. Te szoktál odamenni hozzá valóságban? Hogyan viselkedik olyankor? Ha ő nem szokott odamenni hozzád az két dolgot jelenthet; tetszel neki és fél kezdeményezni (persze ha fiúról van szó) , vagy tényleg szégyell.
2012. ápr. 25. 19:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Fiúról van szó.Azért szoktunk beszélni valamennyire élőben is, de nem hosszan, csak ami éppen történik, arra kommentálunk néhány dolgot, vagy viccelődünk egymással. Amikor beszélünk akkor folyton vigyorog, bár neki ilyen az alaptermészete. Ugyanakkor körülbelül mindenki mással többet beszél, mint velem, és két percnél hosszabbra sosem terjed a kommunikáció élőben, pedig az osztálytársam és sok óránk együtt van.
2012. ápr. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!