Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek Van Sony Ericsson...

Kinek Van Sony Ericsson Xperia Ray telefonja? Mennyire megbízható? Újraindulás, kikapcsolás volt már tapasztalható? Gyors? Akadozás?

Figyelt kérdés
Sok kérdést tettem fel, nagyon megtetszett ez a típusú okostelefon, nah meg hiába kisebb a kijelző a többihez képest, ilyen felbontással nem sok van :)

2012. ápr. 24. 00:31
 1/4 anonim válasza:
én ha minden igaz csütörtökön veszek egyet, pénteken írok, hogy addig mit tapasztaltam :)
2012. ápr. 24. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen telefonom van kb 4 hónapja és nagyon elégedett vagyok vele! Nem tapasztaltam újraindulást, sem kikapcsolást. Nagyon szép a grafikája, nekem néha van hogy beakadozik tényleg csak ritkán, de a szoftverfrissítés mindent megold! Attól elmúlik. Egyébként tényleg gyors.

Összegezve: A legelején kicsit óckodtam tőle, végül mégis megvettem és nagyon örülök, hogy őt választottam. A kijelző méretével egyébként nincs semmi gond. Pont jó, ideális. Egyszerűen imádom ezt a telefont.

2012. ápr. 25. 20:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget skacok!
2012. ápr. 25. 20:52
 4/4 anonim válasza:

Mivel megígértem, hogy írok elmondom a tapasztalataimat.Először is: húúúúúúúúúúúúú vaaaazzzzegg :D Eszméletlen jó szerkezet, 1gHZ jelent valamit ugyanis még egy akadást sem észleltem pedig megfingattam a kis telefont, a 3,3 col bőven elég mindenre, játékra netezésre. Kipróbáltam wifit, és meg kell, hogy mondjam jobb mint a gépem, :) nagyon gyors, a letöltés(angry birds) nem tartott 20 mp-nél(tudom, hogy ez nem telefon föggő de nem tapasztaltam más készülékeknél ilyen gyors internetet)a 8.1 megapixeles kamera nagyon jó képet csinál jó fényviszonyok mellet, az Exmor R-t tegnap próbáltam este próbáltam egy mozi elő termében, a kép minősége megközelítette a rendes fényviszonyokat, de ha bekapcsolod a Bravia-t akkor aztán tényleg olyan lesz, vaku ugye nincs rajta csak fotófény de bőven elég mert elég nagyot világít, a hangszórók nem recsegnek, bírják a basszust de azért nem egy hifitorony :D eddig egy rossz dolgot tapasztaltam: nincs rajta rendes fájl kezelő, de ha beszerzel root explorer vagy egy astrot ez a probléma megoldódik, összegezve;

nagyon jó telefon, megéri az árát én eddig nem csalódtam benne :) szerintem ez nagyon jó választás pláne , hogy nem sok embernek van ;)

2012. ápr. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!