Lopkodnak az osztályban.!? (lent)
Sziasztok.
9.-es vagyok, a gimiben, új az osztály meg minden. Szeptember óta eléggé megismertük egymást az osztállyal. Most az a helyzet, hogy valaki lopkod. Folyamatosan megállás nélkül. Tánc tagozatosak vagyunk és mindig tánc óra vagy tesi óra után tűnik el valami úgy, hogy az öltözők be vannak zárva. Összesen 61ezer forint tűnt el...
Igazgató nem csinált semmit, csak annyit figyeljünk az értékeinkre. Most az nem jó, h figyeljük, hogy ki megy ki a teremből az öltözőbe, mert lehet nem is azért megy ki. Pl: én ki megyek wc-re akkor máris megvádolhatnának, h én loptam, holott nem!
Mivel derítsük ki, hogy ki lopkod az osztályból? És ami a legrosszabb, hogy a kollégistáktól lopnak, akiknek be van osztva a pénzük. Lehet, gyerekesnek hangzik majd, de kellene néhány tipp/trükk amivel lebuktathatnánk az illetőt. Valaki, ötletek?! :/ (tőlem egy ezrest loptak eddig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!