Hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy (számomra) nagy problémám!
Biztos ti is éreztetek már olyat, hogy beleszerettetek egy hírességbe vagy akár egy olyan emberbe akit 100% hogy nem kaphatsz meg. Velem már ez van 2 éve! Egy külföldi hírességbe 'szerettem bele' és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kevés az esélyem arra hogy találkozhassak vele? Vagy valahogyan kapcsolatba tudok vele lépni! <---- Inkább erre írjatok nekem választ kérlek! Van valami tippetek h hogyan tudjak vele kapcsolatba lépni? Nagyon megköszönném :D
2012. ápr. 23. 18:49
1/3 anonim válasza:
Nagyon kevés az esélye,mivel ezek a 'hírességek' mindig hozzájuk hasonló emberekkel jönnek össze,de attól függ,pontosan kibe szerettél bele?
2/3 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy hála égnek nem Justin Bieber :)
Európai fiúbanda egyik tagja viszont mostanában elég sok dolguk van. Turné meg sajnos nem csak én vagyok az egyetlen lány rajongójuk.
2012. máj. 13. 19:42
3/3 anonim válasza:
Ha tudod a nevét, esetleg nézd meg hogy facebookon fent van-e és ott esetleg tudnál vele beszélgetni,még ha nem is magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!