Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt megoldani?

Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy (számomra) nagy problémám!

Biztos ti is éreztetek már olyat, hogy beleszerettetek egy hírességbe vagy akár egy olyan emberbe akit 100% hogy nem kaphatsz meg. Velem már ez van 2 éve! Egy külföldi hírességbe 'szerettem bele' és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kevés az esélyem arra hogy találkozhassak vele? Vagy valahogyan kapcsolatba tudok vele lépni! <---- Inkább erre írjatok nekem választ kérlek! Van valami tippetek h hogyan tudjak vele kapcsolatba lépni? Nagyon megköszönném :D

2012. ápr. 23. 18:49
 1/3 anonim válasza:
Nagyon kevés az esélye,mivel ezek a 'hírességek' mindig hozzájuk hasonló emberekkel jönnek össze,de attól függ,pontosan kibe szerettél bele?
2012. ápr. 27. 08:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a lényeg, hogy hála égnek nem Justin Bieber :)

Európai fiúbanda egyik tagja viszont mostanában elég sok dolguk van. Turné meg sajnos nem csak én vagyok az egyetlen lány rajongójuk.

2012. máj. 13. 19:42
 3/3 anonim válasza:
Ha tudod a nevét, esetleg nézd meg hogy facebookon fent van-e és ott esetleg tudnál vele beszélgetni,még ha nem is magyar.
2012. máj. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!