Mit rajzoljak? Alkotói válságban vagyok.
Figyelt kérdés
=) Valami vidámat szeretnék...2009. jún. 21. 14:37
13/16 anonim válasza:
Húú, mekkora művész lehetsz, ha válságban vagy, de vidámat akarsz rajzolni! Alkotói válságba is azért estél, mert valaki azt mondta neked, hogy az menő?
14/16 anonim válasza:
Rajzolj kártyákat, én imádok kártyákat rajzolni. Vagy egy gonosz bohócot. :)
16/16 anonim válasza:
21:59-es, hogy te milyen bunkó vagy! :) Tudod is te, milyen az, amikor nem megy a rajzolás!
A kérdezőnek: Bár mindenki javasolt valamit, azt ajánlom, ne erőltesd, mert úgy sem fog menni. Pihenj rá pár napot, hagyd, hogy kavarogjanak a gondolataid, esetleg rajzolj borongós képet, hogy a feszültséget kicsit levezesd! Nézz vidám képeket, olyanokat, amik egyébként is inspirálni szoktak, vagy próbálkozz meg valami újjal! Be fog válni.
Egy rajzos, aki ismeri ezt az érzést. (másfél hónapja nem tudtam rajzolni egy normálisat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!