Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki írni tippeket? [lent]

Valaki írni tippeket? [lent]

Figyelt kérdés
holnap nem jön suliba az egyik barátom, akivel mindig lenni szoktam, és lesz egy 15perces szünet.. tippek hogy mit kezdjek addig magammal?=////
2012. ápr. 22. 18:20
 1/6 A kérdező kommentje:
*írna
2012. ápr. 22. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
beszélj mással
2012. ápr. 22. 18:22
 3/6 k.lau13 ***** válasza:
100%

hány éves vagy, kilenc? Neked tényleg azért vannak barátaid, hogy ne legyél egyedül szünetben? Hát elég szomorú... Mondjuk tanulhatnál a következő órára, vagy szimplán odamehetsz valaki máshoz beszélgetni. BIztos volt már olyan máskor is, hogy szerencsétlen nem jött suliba. Te komolyan ezen agyalsz? Te tényleg, hány éves vagy

? Most komolyan kérdeztem.

2012. ápr. 22. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:
visszahúzódó vagyok.. mert mások nem nagyon kedvelnek a súlyom miatt. Nem nagyon merek oda menni másokhoz=/
2012. ápr. 22. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem a súlyod miatt nem kedvelnek, miért szerinted akik molettebbek, azoknak nincsenek is barátaik??
2012. ápr. 22. 19:15
 6/6 k.lau13 ***** válasza:
ja éértem bocs... simán el lehet foglalni magad, de az utolsónak igaza van. Ez nem ezen fog múlni, vagy mondom, vegyél egy könyvet a kezedbe... bajod abból se lehet :) de gondolom mostmár nem aktuális...
2012. ápr. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!