Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van bennem gátlás annak...

Miért van bennem gátlás annak ellenére hogy mindenki mondja milyen jól éneklek, milyen jó hangom van? Nem merek menni az X-Faktorba pedig hívtak, és már csak 2 nap van döntenem.

Figyelt kérdés
Lehet nem is megyek... 23/F
2012. ápr. 22. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az X-Faktorba az exhibicionisták jelentkeznek, azokat meg nem kell erőszakkal a kamera elé lökni, mert mennek azok maguktól. Te is el fogod dönteni, hogy mész vagy maradsz.
2012. ápr. 22. 10:26
 2/5 anonim válasza:

Mert nem szereted magadat mutogatni és nem hiszed el, hogy tudsz énekelni.

Veszíteni nem veszíthetsz azzal, ha megpróbálod. :)

2012. ápr. 22. 10:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van,igazad van... elmegyek,kíváncsi vagyok beégek e... hozzá kell tennem hogy nagyon lámpalázas vagyok....remegek meg ilyenek,és erről nem tehetek... ez ellen mit lehetne tenni? ártana egy fél szem nyugtató?vagy esetleg minimális alkohol? mert ha elkap a lámpaláz,akkor ott vége is mindennek...azonban ha nem, akkor biztos vagyok abban hogy rossz nem lesz,csak nem merek menni....
2012. ápr. 22. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el X-factorba.Ha énekes pályát akarsz kezdeni, akkor indulj el magad. Mert semmi értelme sincs.Utána egy ideig X-factor nevében kell majd koncerteznek ha befutsz.Kettő, ha esetleg nem sikerül akkor egy egész ország előtt lealázhatnak.És bekerülhetsz a süllyesztőbe. Ezek a tehetség kutatók nem arra mennek, hogy megtalálják a hozzád hasonlót egyéniségeket, hanem hogy általad több pénzt kitudjon facsarni a népből.Egyáltalán nem a te érdekeidet nézik.Te egy eszköz lennél nekik, amivel pénzt keresnek.
2012. ápr. 22. 13:48
 5/5 anonim válasza:
Menj nyugodtan, nem élőben megy. De ha így fogsz félni, akkor úgysem jutsz be az élő showba. Erről neked kell döntened. Te tudod, hogy hogyan énekelsz! :)
2012. ápr. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!