Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan ébresszem...

Szerintetek hogyan ébresszem rá, hogy nem jó az amit csinál?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom a kollégiumban. szeptemberben ismerkedtünk meg. Vagy talán csak volt egy jó barátom. valószínűleg most a féltékenység miatt is teszem fel ezt a kérdést. tehát: van egy másik lány barátja, akivel most az utóbbi 3-4 hónapban nőttek nagyon össze. de annyira, hogy a fiú sehova nem megy el a lány nélkül. a lány persze nélküle is tudja élni az életét, találkozik a barátaival, de a fiú nem. volt pl. a tavayszi szünet, akkor is 2 napot töltött otthon, aztán szaladt a lányhoz, aki egyébként 90 km-re lakik tőle. Nem kérdeztem még rá, de nem gondolom azt, hogy egyikőjük is többet érezne a másik iránt.

Szerintem már elveszítették a mértéket. a fiú csak alánytól függ, így kapcsolatot sem fog tudni kialakítani, plusz elveszíti a régi barátjait, lassan szerintem engem is. volt, hogy elhívtam valahova, de persze a lány is jött vele. volt, hogy nagyon szomorú voltam, és őt kerestem, hoyg találkozzunk, mert azt hittem számíthatok rá. de nem, mert a lánnyal volt, mint mindig.

Szerintetek hagyjam rá? annyira sajnálom, nekem itt a fősulin, ő volt a legelső ember, akit megismertem, és úgy éreztem barátok lettünk.

2012. ápr. 21. 13:33
 1/2 A kérdező kommentje:
mellesleg akartam ezt már vele megbeszélni, de nincs olyan pillanat, hogy a lány ne lett volna ott. és hiába kértem, hoyg beszéljünk kettesben, nem jött össze.
2012. ápr. 21. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Fogadd el a helyzetet, engedd el ideiglenesen. Ne szaladj utána, de ne is legyél undok.

Hidd el, vissza fog ő még jönni hozzád. Ha cirkuszt csinálsz, akkor biztosan elveszíted.

2012. ápr. 21. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!