Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? RawR?

Ez mit jelent? RawR?

Figyelt kérdés

a "mai gyerekek" wow kitaláltak vmit de mit is jelent mert nem tudják egypáran de azért írják xD

WTF= what the fuck_mi a f*sz asszem

RawR (általába így szokták írni asszem) nem tom mit jelent

WOW= egy felkiáltás vagy ha nem akkor javítsatok ki h pontosan mi

OMG-oh my god...istenem ...

meg aki még tud/ismer ilyen röviditéseket az írja le mert én is mai gyerek vagyok de ilyenekkel nem foglalkozok csak azért nem akarok lemaradni!

amin vannak ilyen röviditések,olyan oldalak egy link is elég majd tanulgatok :D:D

köszönöm a válaszokat.csókolom\'!xD na sziasztok :))

2009. jún. 20. 20:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Hát ... Rawr olyan tinis, dínós nyelven szeretleket jelent. ^^

Thx = Köszönöm

Brb = Rögtön jövök

Rly = Tényleg

Sry =Sorry

Gl =Good Luck

Np = Nincs probléma

LMHO = Szétröhögöm az agyam

XOX = Puszi

TTYL = Később beszélünk

LoL = Vicces kifejező szó

wb = Üdvözöllek újra (játékban, facebookon, vagy máshol szokták mondani, ha újra belépsz)

IDK = Nem tudom.

Én ennyit tudok még hozzá fűzni.

(KNTH = Bannk és biztosítás xD)

2013. máj. 27. 20:02
 22/24 anonim válasza:
Ja, bocs ... (K&H) xDD
2013. máj. 27. 20:03
 23/24 sazarre válasza:
0%
Ebből is látszik, mennyi "csetes" van ebben a szarországban. Nemértem, minek rövidítve beszélni, miért lusta a pórnép kiírni értelmesen a szavakat teljesen, mikor "írogatós" oldalon van épp (chat, facebook, etc...) ! A fiatalok, tinik meg már úgy jönnek a k'b..szott világra, hogy ezt tanulják, és nem is tudnak, illetve tudnak, de már ösztönösen rövidítve, meg netes szlengekben írnak, beszélnek! Szánalmas, el sem kellett volna ennek az egésznek kezdődnie!
2013. jún. 5. 17:16
 24/24 törzsmókus válasza:
100%

@előző

LOL, itt sír a szájad, aztán te is olyanokat írsz h „etc” XD

am még jó h rövidítünk – a kommunikáció lényege az h megértsük egymást, nem pedig h a te kényes ízlésednek megfeleljünk. ez nem feltétlen jelenti azt h nem vagyunk képesek választékosan fogalmazni.

és ne szarozd az országunkat, légy oly szíves.

2013. okt. 20. 18:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!