Hol ismerkedhetnék hozzám hasonló emberekkel? Vagy lassan kezd kihalni az én "fajtám"?
Sajnos a környezetem nem igazán ért meg, a korombelieket csak a piálás, bulizás meg pasizás érdekli. A szórakozás nekik a berúgásból áll. Én szeretek könyveket olvasni, festeni, rajzolni, írni, elmélkedni a világ dolgairól, spirituális témák iránt is érdeklődöm. A "barátaim" többnyire húzzák a szájukat ha ilyesmiről kezdek el beszélni. Persze azért én is szeretek vásárolgatni és sétálni mint a korombeli lányok de többnyire nagyon különbözöm tőlük és nincs közös témánk. Néha eléggé egyedül érzem magam ez miatt. Mit tegyek? Tőrödjek bele,hogy egyedül maradtam?
17/L
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Szerintem keress olyan társaságot akiket azok a témák érdeklik mint téged.Nem maradtál egyedül,csak még nem találtad meg azokat az embereket akiknek valóban a barátaidnak tudhatsz!
14/L
Szerintem probalj,elmenni gyakran kulturalis helyekre, muzeumokba, szinhazba. Csak az a gond hogy uj emberekkel inkabb ismerosokon, baratokon keresztul lehet megismerkedni.
Nincs senki akinn keresztul megismertsz ilyen szemelyeket? Gondold at.
Egy lany
Sajnos nem sok ilyen fiatal van,de akad még. Ismerkedhetnél mondjuk könyvtárban,vagy kiállításon,múzeumban,koncerten,fesztiválon. Meg persze ott van a net is bár az neccesebb,mert ki tudja milyen pszihopatával hoz össze a sors.
Sok szerencsét!
Egy hozzád hasonló 14 éves lány:)
Én is ilyen vagyok. Ha el is megyek szórakozni, maximum házibuli a közelebbi haverokkal. De ők sem olyanok mint én, nem hisznek bizonyos dolgokban,amiben én, ezért nem is lehet velük erről beszélgetni. Ebből kifolyólag igaz barátom nem is nagyon van,max egy. Plusz anya,aki olyan pont mint én. De nem sokára ő is elmegy, egyedül fogok élni. Sokszor néznek hülyének is,ha elkezdek beszélni azokról a dolgokról, amikben szilárdan hiszek(pl őrangyalok, reinkarnáció). Kikacagnak vagy lehülyéznek. Szóval nem haltunk még ki, csak ritkák vagyunk. :) Nem tudom,hol laksz, de valószínűleg nem közel hozzám ,mert én az Isten háta mögötti szabolcs megyében lakok, Nyíregyháza környékén, de keresgélj,hátha vannak a közeledben hozzánk hasonlók!
20/L
Köszönöm a válaszokat! :)
Az a baj a környezetemben nem igazán van olyan ember aki szívesen eljönne velem előadásokra, kiállításokra vagy múzeumokba. Én is legfeljebb anyukámmal tudok engem érdeklő témákról beszélgetni. De azért majd igyekszem eljárni ide-oda egyedül is ,ez nem akadály, csak ugye így nehezebb ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!