Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találni elvont embereket?

Hol találni elvont embereket?

Figyelt kérdés

Úgy értem..olyan őrült arcokat, akiket nem érdekel mások véleménye, élnek a kis világukban és nem a sablon dolgok érdeklik őket?:D Lehet velük fákatölelgetni meg ugrálni meg asszociációs játékot játszani..vagy menjek vissza az oviba?:D hovatűntetekmókáspajtások?

15/L

2009. jún. 20. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én benne vagyok! :D Ha jó a társaság miért ne?
2009. jún. 20. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok :) 14/L Az utcán néha "kicsit" hülyének néznek az örült, spontán viselkedésem miatt. Ha vmi őrültség eszembe jut megcsinálom. Az élj a mánap, ne törődj a holnappal alapján élek. Erre gondoltál? Amúgy hova valósi vagy? :))
2009. jún. 20. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen beszélgetnék veled. Ha gondolod, küldj egy pribit, én is eléggé elvontnak gondolom magam. és én is sokat gondolkodtam már ezen. kutyummal szoktunk futkosni az erdőben, ugrálni a tócsákban, barátnőimmel meg a parkban énekelni :):) L/15
2009. jún. 20. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:
pesti vagyok=) már mindenki olyan komoly lett..meg realista..minek az..:D
2009. jún. 20. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még 20 évesen is ölelgetem a fákat,ha kimerült vagy szomorú vagyok. Energiát adnak. Ha kell, még esőtáncot is járok, ha nagyon meleg van. :) Egyszer be is jött :D

De sajnos én nagyon messze lakok tőled, szabolcsi vagyok...nagy ritkán járok pestre csak. De támogatnám az ötletet. :)

2009. jún. 20. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:
írjatok priviit:D
2009. jún. 20. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Már találtál is egyet! Én totál ilyen vagyok :D

Nem érdekel, hogy mit mondanak/gondolnak mások, én csak azt csinálom ami nekem jól esik! Ez miatt néha provokatívnak tartanak, pedig én csak így gondolkozom! Hozzá kell tennem, nincs valami sok barátom...

2009. jún. 20. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

"Úgy értem..olyan őrült arcokat, akiket nem érdekel mások véleménye, élnek a kis világukban és nem a sablon dolgok érdeklik őket?"

nem ilyen egy elvont ember...:)

2009. jún. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!