Hol találni elvont embereket?
Úgy értem..olyan őrült arcokat, akiket nem érdekel mások véleménye, élnek a kis világukban és nem a sablon dolgok érdeklik őket?:D Lehet velük fákatölelgetni meg ugrálni meg asszociációs játékot játszani..vagy menjek vissza az oviba?:D hovatűntetekmókáspajtások?
15/L
Én még 20 évesen is ölelgetem a fákat,ha kimerült vagy szomorú vagyok. Energiát adnak. Ha kell, még esőtáncot is járok, ha nagyon meleg van. :) Egyszer be is jött :D
De sajnos én nagyon messze lakok tőled, szabolcsi vagyok...nagy ritkán járok pestre csak. De támogatnám az ötletet. :)
Már találtál is egyet! Én totál ilyen vagyok :D
Nem érdekel, hogy mit mondanak/gondolnak mások, én csak azt csinálom ami nekem jól esik! Ez miatt néha provokatívnak tartanak, pedig én csak így gondolkozom! Hozzá kell tennem, nincs valami sok barátom...
"Úgy értem..olyan őrült arcokat, akiket nem érdekel mások véleménye, élnek a kis világukban és nem a sablon dolgok érdeklik őket?"
nem ilyen egy elvont ember...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!