Egy osztálykirándulásra megyünk és ha esetleg üvegeznénk a fiukkal és az egyik fiu tetszik . és van az egyik bnőm . és ha estleg ő pörgetné azt a fiut. és csokoloznának. Azt én h fogom végignézni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 15:43
1/4 anonim válasza:
Nem kell mindig csókolózós feladatokat adni.Ennyi erővel fölöslegessé válna az üvegezés és odamehetnél egy barátnődhöz és mondhatnád neki hogy csókold meg az XY-t
3/4 anonim válasza:
szerintem bárkivel fog csókolózni a fiú, és nem te leszel az, az bizony rosszul fog esni, de próbáld nem kimutatni. Ha ilyet játszotok az jó is és rossz is. Lehet kipörgetitek egymást, tehát jó, de viszont ő is kipörgethet mást...szóval...én próbálnám kerülni ezt az elfoglaltságot.
4/4 anonim válasza:
Csináld azt amit én még anno csináltam. mondtam hogy legyen csókos feladat,és akit ki szemeztem csajt,oda fordítottam az üveget.aztán meg történt,persze ehhez bátorság is kell. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!