Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy diákmunkát végzek a TESCO-ban, mint pénztáros. Holnapra van időpontom. Ezzel semmi gond. Csak közben a nagyapám bekerült a kórházba, mert összeesett. A szüleim még munkában vannak. Holnap szeretnék bemenni a kórházba, hogy nehogy valami baj legyen. Látni szeretném! Nem tudom, hogy megértik-e, ha még most vagy reggel, ha már kicsit lenyugodtam szólnék, hogy nem tudok menni. Szükségem van a pénzre, a munkát nem akarom elveszíteni. De mégiscsak a nagyapámról van szó! Nem tudom, hogy mit tegyek!!!! Teljesen be vagyok pánikolva! :(
2012. ápr. 18. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem az az érzésem, hogy ha elsö napon már nem mész be akkor löttek a munkának :/
2012. ápr. 18. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez az első napom, már voltam többször is. Nem tudom, hogy most mit tegyek. Teljesen ki vagyok... Elvileg az van írva a szerződésben, hogy indokolt esetben vissza lehet mondani, de nem tudom mi lesz. Itthon ülök és semmit nem tudok tenni. Legszívesebben már most elmennék a kórházba...
2012. ápr. 18. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

de alapvetően hol a probléma, messze van?, honnan hová kéne eljutni, mivel?

Telefonon próbáld meg elérni és kérdezd meg van e valamire szüksége..., ha nincs akkor munka után is bemehetsz nem?

Ne pánikolj, gondolkodj...

2012. ápr. 18. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Másik városban van, de nem messze. Busszal kellene mennem és holnap ha felmennék se suli se munka.. szóval nem tudom mi legyen... Ha holnapra nem lesz gond akkor oké, de mi van ha rosszabbul lesz? Nem tehetem meg, hogy nem látogatom meg. :(
2012. ápr. 18. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd a diákmunkásnak,hogy egész éjjel meg délelőtt ment a hasad,nem vagy jól.
2012. ápr. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!