Bitangjó kérdése:
Hogy lehet ilyen képet csinálni?
Figyelt kérdés
Láttam már sok ilyen képet, de nem tudom hogy lehet ilyet csinálni. Photoshop? Vagy van egy oldal ahol ilyet lehet csinálni?
2012. ápr. 18. 20:54
1/2 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy el van mosva a gyorsan mozgó tárgy körül a környezet, akkor az nem képszerkesztés. A fotó így készül el, és ezt a hatást svenkeléssel érik el.
PS-ben van hasonló szűrő, amivel adott szögben lehet ilyen szétmosást létrehozni, de azon látszik hogy mű az egész, ha olyan helyzet van a képen, amiből nem lehetne svenkelni.
A szélvédő persze már manipuláció, simán rétegkezelés, maszkolás esetleg, de inkább csak sima réteg igazítása.
2/2 A kérdező kommentje:
A szélvédőre gondoltam :) Elég sok autón láttam ilyet és gondoltam vhol tök egyszerűen lehet rápakolni bármilyen autóra :) Azért köszi az infót.
2012. ápr. 18. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!