Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet antennát készíteni?

Hogyan lehet antennát készíteni?

Figyelt kérdés
Pl. Mint a távirányítású autókon található. Mert már csináltam 1-2 dolgot pl Elektromos hajó (megy a vizen magától. Csak már unom hogy vezetékes távirányitórol mennek. Nem értek ezekhez ilyen fokon ezért bő választ kérnék

2012. ápr. 18. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak így komplikált leírni. Inkább nézz utána az RLC áramköröknek.
2012. ápr. 18. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, utánanézek
2012. ápr. 19. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
1 gond van..még nagyon kezdő vagyok nem értek az ilyenekhez se ezekhez a úgymond" jelekhez" tehát amit irtál hogy nézzek utána..hát nem értek semmit belőle
2012. ápr. 19. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor jobban jársz ha veszel egyet készen.
2012. ápr. 19. 22:38
 5/7 A kérdező kommentje:
És esetleg nem tudnád megmondani hol kapható vagy milyen környéken?:D Esetleg árat ha tudsz mondani..
2012. ápr. 20. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Pl innen: [link]

Külföldi oldal de néha a posta költséggel együtt olcsóbban kijövök, mint ha innen belföldről rendelném. Mint láthatod ez direkt modellezőknek való oldal, szóval mindent megtalálhatsz ami egy kisautóhoz vagy hajóhoz kell.

A távirányítókat nem tudom mennyire érdemes innen rendelni, én servo motorokat vettem innen nagyon olcsón. Amúgy van még elég sok ilyen modellezőknek szánt online shop és ottan találsz távvezérlőket.

2012. ápr. 20. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a segítséged!
2012. ápr. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!