Hogyan lehet antennát készíteni?
Figyelt kérdés
Pl. Mint a távirányítású autókon található. Mert már csináltam 1-2 dolgot pl Elektromos hajó (megy a vizen magától. Csak már unom hogy vezetékes távirányitórol mennek. Nem értek ezekhez ilyen fokon ezért bő választ kérnék2012. ápr. 18. 19:45
1/7 anonim válasza:
Ezt csak így komplikált leírni. Inkább nézz utána az RLC áramköröknek.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, utánanézek
2012. ápr. 19. 19:09
3/7 A kérdező kommentje:
1 gond van..még nagyon kezdő vagyok nem értek az ilyenekhez se ezekhez a úgymond" jelekhez" tehát amit irtál hogy nézzek utána..hát nem értek semmit belőle
2012. ápr. 19. 19:14
4/7 anonim válasza:
Akkor jobban jársz ha veszel egyet készen.
5/7 A kérdező kommentje:
És esetleg nem tudnád megmondani hol kapható vagy milyen környéken?:D Esetleg árat ha tudsz mondani..
2012. ápr. 20. 14:00
6/7 anonim válasza:
Pl innen: [link]
Külföldi oldal de néha a posta költséggel együtt olcsóbban kijövök, mint ha innen belföldről rendelném. Mint láthatod ez direkt modellezőknek való oldal, szóval mindent megtalálhatsz ami egy kisautóhoz vagy hajóhoz kell.
A távirányítókat nem tudom mennyire érdemes innen rendelni, én servo motorokat vettem innen nagyon olcsón. Amúgy van még elég sok ilyen modellezőknek szánt online shop és ottan találsz távvezérlőket.
7/7 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a segítséged!
2012. ápr. 22. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!