Mit csináljak a nyáron?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem pár napja! nagyon várom a ponthatárokat, kb. az egyetlen dolog, ami érdekel mostanában, melózom is, de egyszerűen úgy érzem,h valami hiányzik és nem tudok mit kezdeni magammal!2009. jún. 20. 12:30
1/5 anonim válasza:
bulizzál,élvezd az életet!!!!!!!!!!!!!
2/5 anonim válasza:
bulizzás, haverok, szívjál füvet :D menj el hétvégére a haverokkal valahova, égesd el a könyveidet, meg az ellenőrződ XD strandolj, idézzetek szellemet, na szal én hasonlókat csináltam amikor le érettségiztem! Ja csajozz vagy pasizz be! ezek az ötleteim a számodra :D
3/5 anonim válasza:
Hallgass zenét, dovódj fel. Lesz egy csomó ötleted! Ki a szabadba biciklizni/görkorizni ... Ha náltaok is rossz az idő, akkor énekelj teli torokból, táncolj, esetleg takaríts, próbálgass ruhákat, sminkelj, menj el vásárolni, főzz vagy süss valamit, ha nem vagy egyedül csinálj a társaságnak sütit, hívd át a haverokat, vagy ha punnyadós hangulatod van (velem ellentétben :D)akkor hozz egy kis nasit, nézz tv-t, játsz a számítógépen, ... :))
4/5 anonim válasza:
Ülj a számítógép előtt, és élvezd. ;D
5/5 anonim válasza:
Mi mást, gyere HEGYALJA FESZTIVÁLRAAA!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!