Ki tud valamiféle álláslehetőséget?
Nem vagyok nagyra vágyó, bármilyen állás megfelelne,(bizonyos kereteken belül:-)), ha kell tanulok az adott munka mellett, amit tudni kell rólam, hogy érettségim van, szakmámat tekintve fodrász vagyok, de sajnos abba kellett hagynom, mert a bőröm nem bírta,ezért fodrász munkát nem tudok vállalni, imádom az állatokat, vannak nekem is állatkáim :-), felhasználói szintű számítógép ismereteim vannak, MS office, internet, angol társalgási nyelvismeretem van, szépségszalonban is dolgoztam mint recepciós 1 évig. Nagyvonalakban ennyi:-)
Olyasmikre gondolok, hogy bármilyen asszisztensi munka, irodákban, állatorvos mellett, tényleg bármilyen tingli-tangli munka, postázás, stb... Már minden követ megmozgattam, el vagyok keseredve:-((( 23 éves vagyok.
Köszönöm előre is a segítségeket:-)
Ja, és budapesti vagyok, 13. kerületi, Budapest szinte bármelyik kerülete megfelelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!