Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elítélitek azt a férfit, aki...

Elítélitek azt a férfit, aki meg üti a barátnőjét vagy a feleségét?

Figyelt kérdés
Elsősorban nőket kérdezek, de férfiak is válaszolhatnak.

2012. ápr. 18. 09:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

csak azért kérdezem, mert bulizni voltunk barátommal, és ott véletlenül meglöktem egy ideges srácot (hering party volt) és nekem esett hogy mér löködöm és meg akart ütni.. én meg köpni-nyelni nem tudtam.

2012. ápr. 18. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
ja hát arra eccerübb a válasz,ne járj ilyen helyekre mert azoknak a 80%a tahó.tény
2012. ápr. 19. 01:54
 13/14 anonim válasza:
50%

Attól függ miért üti meg, egy nevelő pofon sem árt.

Másrész mi van amikor a nő üt? az smafu?

2012. ápr. 27. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:

utolsó előtti. ebben igazad van, csak akkor voltunk ott életünkben először gondoltuk kipróbáljuk. :)

utolsó hozzászólónak mondom!!! nem hinném h az smafu. jó bevallom énis ütöttem már meg barátomat, de szerintem nincs olyan ember, aki nem. és nem azért hogy védjem a saját nemem, de a férfiak sokkal erősebbek mint a nők.. szóval egy nő nem tud olyan erőset ütni mint egy férfi, ha minden erejétr bele adja, akkor sem. de ez csak az én véleményem.

és köszönöm a válaszokat. :)

2012. máj. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!