Fáj a foghúzás?
Figyelt kérdés
Holnap mennék foghúzásra, de nagyon félek tőle :((
19/L
2012. ápr. 17. 20:36
1/8 anonim válasza:
ne félj, én anno 13 évesen mentem :) adnak injekciot, nem fáj annyira, csak érdekes érzés
2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy adnak injekciót.. csak sajnos nekem tömésnél sem zsibbadt el soha.. és mindent éreztem :/ ezért is félek annyira..
2012. ápr. 17. 20:44
3/8 anonim válasza:
Ne félj, az majd jó lesz valahogy! :) Vagy ha nem, akkor csak arra gondolj, milyen lesz, ha majd nem fog fájni (na jó, ez hulyeség :D ) Nem, de most komolyan, ha majd utána is fog fájni, találj minél tobb elfoglaltságot, hogy idod se legyen gondolni a fájásra! :)
4/8 anonim válasza:
Ha jó a fogorvosod akkor nem. Egyszer elmentem fogat húzatni de nem rendelt a fogorvosom , így hát elmentem egy másikhoz. A szerencsétlen nem tudta kihúzni a fogam, azt mondta h nincs olyan fogólya amivel ki tudná húzni. Azt mondta h menjek vissza holnap addigra lesz. Elmentem másnap 3-szor adott injekciót mert olyan bénán szúrta h mindig ki folyt az érzéstelenítő és nem zsibbadt fel. Azt mondta menjek vissza egy hét múlva . De aztán már a saját fogorvosomhoz mentem el és ő kihúzta minden bénázás nélkül. Az injekció fájt egy kicsit de a húzásból semmit sem éreztem. Most nem olyan rég húzott ki egy másik fogamat és abból sem éreztem semmit.:) Szóval ha jó a fogorvosod akkor nem fog fályni :)
6/8 A kérdező kommentje:
Oké! :) Köszönöm a válaszaitokat! Én eddig 2 fogorvosnál voltam és egyiknél sem zsibbadt el rendesen max egy nagyon kicsit... és mire hazaértem addigra zsibbadt el teljesen!
2012. ápr. 17. 21:22
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy jobban bírod a Lidokaint, vagy a doki bénázta el. Ha esetleg nem zsibbadna el az arcod szólj az orvosnak, és majd megoldja.
8/8 anonim válasza:
Mondd a fogorvinak, hogy eddig mindig lassan zsibbadtál, és majd legfeljebb többet vár. Általában megkérdezi, ha nem ismer, hogy el van-e már zsibbadva, de legjobb, ha az elején megmondod h eddig ez volt.
Amúgy nem fáj. De lehet h csak úgy érzed h nem érzed a zsibbadást, és utána van olyan érzés mintha jobban zsibbadna?
Nekem bölcsességfogamat húzták, 10 percig elvoltak vele, csináltak vele mindent, de fájdalmat magát nem éreztem.
Majd írd meg itt milyen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!