Miért félünk a hegedűtokos kiscsajoktól?
Figyelt kérdés
Ismeretségi körömben senkinek nem sikerült közeli viszonyba kerülni hegedűművész csajszival; szinte mindenki fél tőlük, mint a tűztől.Miért van ez?2012. ápr. 16. 23:11
1/8 anonim válasza:
én is ismerek egy hegedűs csajt. tényleg elég félelmetes, és sokan nem szeretik. én, mivel érdekesnek tartottam, megismerkedtem vele és bár kicsit fura, szerintem jófej :)
2/8 anonim válasza:
Mert a hegedűtokos kiscsajok csak a nagybőgőtokos nagyfiúkat szeretik.
(Egy hegedűtokos kiscsaj.)
3/8 anonim válasza:
És a brácsás legényeket hol hagyjátok??
4/8 halibel válasza:
Hát nemtom, de nem túl jó .:/
( egy hegedűtokos kiscsaj)
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy még üres nagybőgőtokkal is lenne esélyem? :-)
2012. ápr. 17. 14:07
6/8 anonim válasza:
mert az a "kiscsaj" aki hegedűvel nőtt fel az olyan maflást le tud keverni ha szórakozol vele hogy kirepülsz a világból:) (mert a vonótartást hosszú évekig kell gyakorolni és az alatt eléggé meg erősödik az ember válla)
7/8 anonim válasza:
mert abban a hegedűtokban lehet valamilyen lőfegyver is kerüld el az ilyet! :(
8/8 anonim válasza:
Mert alapvetően magasabb az intelligenciája. Az ilyeneket nem nagyon szeretik a menő srácok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!