Mit jelenthet ez az álom?
14 éves kány vagyok. azt álmodtam hogy egy lánnyal smárolok!
még soha nem csókolózta, álmomban se ezelött. nincsem pasim.
és nem vagyok leszbikus!
Szerintem sem jelent semmit, egyszerűen csak foglalkoztat téged, mert kamasz vagy és még nem csókolóztál.
Amúgy olvastam Cosmopolitanban hasonlóról, szerintem érdemes elolvasni.
Itt a cikk részlete (ami rád vonatkozhat):
"Fura szexálmok, ne ijedj meg!
Néhány huncut álom után mosolygova nyitod ki a szemed, ám előfordul, hogy ébredéskor azon tűnődsz, miféle fura fantáziák élnek benned. Kutatások során kiderült, hogy még a bizarr érzéki jelenetek is kulcsfontosságú dolgokat fedhetnek fel az életedről és az érzéseidről.
Néhány fülledt álom igazi éjszakai élvezet (mondjuk éppen Jake Gyllenhal kényeztet egy jachton a Karib-tengeren), viszont mások - például megcsalod a pasid, vagy védekezés nélkül szexelsz egy idegennel - inkább rémálomnak tűnnek. Ráadásul a kutatások szerint a nők körében egyre gyakoribbak a szexuális álmok, így igen nagy az esélye, hogy Álomország tengerpartján ijesztő erotikus élményben lesz részed. Van azonban egy vicces tény a szexuális álmokkal kapcsolatban: általában semmi közük a szexhez - ez csak a szimbólum, amit az agyunk használ. Tehát ne próbáld meg szó szerint értelmezni őket. 'A szexuális álmok feltárják a mélyen eltemetett félelmeket és vágyakat - mondja a pszichológus szakértő. - Ezek azok a dolgok, amelyekkel nappal nem szeretünk szembenézni, mégis foglalkoztatnak.'
[...]
Leszboszi kalandok
Ha heteroszexuális vagy, mégis egy lánnyal gabalyodsz össze álmodban, az még nem azt jelenti hogy elfojtod igazi szexuális orientációdat. Gyakran mindössze egy barátság miatt érzett örömödet fejezed ki. Ha érzelmileg közel kerülsz egy lányhoz, az éjszaka hullámain ez fizikai aktusként is megnyilvánulhat. 'A legtöbb szexuális álom a kötödésről szól - mondja a pszichológus. - Így egy mély baráti beszélgetés, vagy egy új ismeretség megkötése után elképzelhető, hogy azt álmodod, intim viszonyba kerültök.'
[...]"
Na ennyi lenne, ami talán segíthet neked. Persze most nem szexről van szó, de szerintem ez lehet a kérdésedre egy válasz. Hiszen lehet, hogy akivel csókolóztál álmodban, tényleg kötödsz hozzá vagy felnézel rá. Ha meg tök idegennel, akkor lehet csak tényleg az első csók miatt, csak véletlen egy lány került a képbe az álmodban. Szerintem már mindenki álmodott furákat. Én is álmodtam már lánnyal, de ettől nem vagyok leszbikus. Meg perverzeket is, de attól még tök normális vagyok. :D
1. kívánod/kiváncsi vagy milyen is a csókolózás
2-az elnyomott lezbikus hajlamaid előtörtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!