Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titanic makettet lehet kapni...

Titanic makettet lehet kapni Salgótarjánban?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hol?
2012. ápr. 16. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
mi az a makett?
2012. ápr. 17. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
ne hozzá má le -.- az a kicsinyített mása :)
2012. ápr. 17. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
ha van is ott makettes bolt, raktáron nem valószinü, a titanicot viszik mint a cukrot, nekem is van 2, ebből az egyik külföldön. érdemesebb neten rendelni
2012. ápr. 18. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah szerintem is netről érdemesebb rendelni. Én is onnan rendeltem és tényleg a Titanic egyszerűen slágermárka a makettpiacon, lehet várnod kellene mire odarendelik neked a boltba. Van most a Rewell márkájú maketteseknek Titanic Gift Set-je 2 hajómakett van benne az egyik 47 centis a másik 22 cm. Még festék is jár hozzá, tökre megérte 8 ropiért. A Rewell nagyon jó márka.
2012. ápr. 18. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
nanananana..a revell minöségbe jó, esztétikailag egy fosadék. az én 1 570es titanicom ugy illeszkedik pl a hidnál hogy elhányom magam, de 5ért találtam academyt, 1 400ast..na az knagyon komoly. de am a revell al egjobb még mindig
2012. ápr. 19. 02:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen az Academy is nagyon jó. Amúgy nekem semmi baj az illeszkedéssel.
2012. ápr. 19. 10:50
 7/7 anonim válasza:

Szia! A srác, aki a videóban szerepel, tud neked készíteni makettet. Amit a filmben látsz, azt is ő csinálta. 3 méteres.

https://www.youtube.com/watch?v=QUv72ydeF2s

2015. ápr. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!