Nektek hogy tetszik a Rammstein és Marilyn Manson közös zenéje?
Till hátul leborotválta a haját ami meg felül megmaradt neki azt összefogta egy kis copfba (mint vmi mongol) :D
Richard ugyanúgy mint a Völkerball vidin, hosszú fekete kabát és égnek álló haj
meg hát mindkettejükön látszik már hogy idősebbek
amúgy a többiek se nagyon változtak, csak Doom de ő is annyiban hogy levágta a haját rövidre
Till ezzel a hajjal jobban kiemeli a fejformáját :D ami nem rossz, mivel így (ha még nem lenne eléggé azokkal az izmokkal *-* ) brutálisabb... ^^
Örülök hogy Richard-nak újra ilyen a haja, ez jobban áll neki mint a lenyalt. :'3 Bár Richard mindenhogy jóképű :D
Doom-nak nem bírtam a hosszú göndör haját...ezzel a röviddel nagyon jó :D
A többieknél olyan nagy változást nem láttam... ._.
Paul cuki volt mint mindig, Flake hozta a formáját, Oliver meg csendesen pengetett ^^ .
Én is voltam koncerten :D ...
Mikor megláttam őket először élőben első gondolat:
"Milyen magasak élőbeen :O YouTube-on kisebbek... xD"
Persze tudtam eddig is hogy magasak, de élőben... :D
Amúgy nekem tetszett a közös fellépés, de én Tillel képzeltem el a fellépést...Úgy sokkal de sokkal jobb lett volna... :((
De terjed valami pletyka, hogy Manson megy velük koncertezni Amerikába... ._. Már nem tudom hol olvastam... :P
Sajnálom az Amerikaiakat..Jó ez dúrva poén volt csak.:D
Én nagyon szeretném egyszer élőben látni őket.:)
És énis adom miszerint Richi-nek jobban áll ez a haj mint a lenyalt..(:
Az Emigrate a második kedvenc együttesem..természetesen Richard miatt..:) nem csak gitározik és überjól néz ki, de még a hangja is eszméletlen..*-*
amm a New york city.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!