Hogy zajlik egy ilyen színházi statisztaválogatás?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek, rengeteg embert keresnek csoportos szerepekre, kb. 150 főt, minden korosztályból ( 16 az alsó korhatár, felső nincs), szóval nem hinném, hogy olyan nagy szerepekre keresnének embereket. Annyi volt a "kikötés", hogy szeressük a táncot, a mozgást, de nem kell profinak lenni. Szerintetek ilyen feltételekkel hogyan nézhet ki egy válogatás? Mit kell csinálni? Köszi!2012. ápr. 16. 15:15
1/3 anonim válasza:
Mehetsz-mehetsz-nem mehetsz-nem mehetsz-mehetsz. Ez volt a válogatás.
Amit csinálni kell, azt pedig ott el fogják mondani. Semmi olyan nem lesz, amihez "tudni kellene valamit".
Rohadt fárasztó meló, kora reggeltől éjszakába nyúlóan dolgoztunk, míg amikor statiszta voltam.
Viszont jól fizettek :)
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :)
2012. ápr. 16. 19:01
3/3 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem van, hogy itt rögtön elmondják, hogy bekerültem-e, vagy később értesítenek?
2012. ápr. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!