Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » én jártam aikidora de szinte...

én jártam aikidora de szinte már 4-5 hónapja nem voltam de még is kéne önvédelem de nem nagyon merek el menni mit szólna az edző? Vagy mit csináljak? Neten lehet valamit tanulni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fog semmi rosszat szólni, ha akrasz hantázhatsz, hogy sajnos családi okok miatt nem tustál stb.

Az a baj a netes dolgokkal, hogy alapszinten meg tudsz vmit tanulni, de ehhez muszály egy edző akik kijavít ha vmit rosszul csinálsz stb. ezt saját tapasztalatból mondom.

Én főleg könyveket olvastam a témáról, de csak alapszintre sikerült velük eljutnom, ami igaz hasznos, de sokkal jobb ha egy olyan ember magyarázza el aki már több éve műveli.

2012. ápr. 16. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
*tudtál
2012. ápr. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!