Kérhetem úgy a csomagot, hogy a postán kelljen átvennem?
Figyelt kérdés
Magánszemélytől rendelnék vaterán, de nem akarom hogy házhoz hozzák a terméket, jobb lenne ha a postára mehetnék érte. Van ilyen lehetőség?2012. ápr. 15. 23:26
1/4 anonim válasza:
Van.
"Postán maradó".
A szexboltok diszkréten csomagolnak, nem kell velük így trükközni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
Egyébként egy teljesen hétköznapi termékről van szó (szemhéjpúder), de szerintem a szüleim kiakadnának ha látnák hogy már megint vettem egy sminkcuccot...
Most rákerestem erre a lehetőségre, és azt írja hogy elvileg nem minden postán csinálnak ilyet, de a posta.hu-ra nem tudok felmenni valamiért(mindig azt írja ki hogy "kapcsolat alaphelyzetbe állt"), így nem látom, a miénk ott van-e az átvevőhelyek között... Falun lakom, itt csak egy posta van, esetleg arra is gondoltam hogy fehívom a postás nénit hogy tegyék félre a csomagot mert majd bemegyek érte.
Szerinted melyik lenne jobb megoldás? Postán marad címzés, vagy a telefon? :D
2012. ápr. 16. 19:37
3/4 anonim válasza:
Szerintem hívd fel, és kérdezd meg, van-e erre lehetőség.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen mégegyszer :)
2012. ápr. 16. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!