A szellemekkel szeretnék kommunikálni. De hogyan? Olvasd el a vékonybetűs részt!
Kettszer eltem at hasonlo elmenyt. Egyik alkalom akkor volt mikor egy közeli hozzatartozom /ex aposom/ elhunyt akivel egy hazban eltem.
Sokat szenvedet a maja miatt. Az utolso napokban meg tudod jarni de elmeje mar zavart volt. Halala elött 1 nappal otthon mar a zavartsag allando lett.Meg ugyanezen a napon ejjel a korhazba kellett vinni es hajnalban elhunyt. Masnap este a lelke visszatert a hazba mert jol ereztem a hideg,hüvös jelenletet es megprobalt hozzam erni. Ijesztö volt az erzes. Es ez igaz valoban megtörtent esemeny. A masik egy teljesen mas eset. Idöközben elvaltam es egy masik hazba költöztem. Sokat voltam egyedül ejjel es egyik alkalommal lathatatlan hüvös,hideg testközeli erintesre ebredtem fel.Nem vagyok örült es bolond sem. Aki ebben nem hisz ne velemenyezze meg hozzaszolasomat.Azt tudom hogy itt rekedt elhunyt lelkek vannak közöttünk. Nem lehet megidezni öket mert neha ereztetik ök hogy itt vannak.
Az elsőhöz: hideg fuvallatot én is éreztem már sokszor,sőt,fel is ébredtem rá. De soha nem halott szelleme volt.
Ezekre az érzékcsalódásokra mindig van reális magyarázat,csak meg kell keresni.
Szerintem is léteznek szellemek!
De kérlek, ne állítsatok, válaszolók olyan dolgokat, amiről nem tudjuk, hogy valóban igaz! Lehet, hogy SZERINTETEK nincsenek szellemek, de akkor ne írjátok, hogy biztosan nem léteznek! Mi van, ha tényleg léteznek szellemek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!