Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami jó tinisorozatok?

Valami jó tinisorozatok?

Figyelt kérdés

Nagyon teszik neekm most a 10 dolog amit utálok benned.

nem tudom, de a Gossip GIrl és ahhoz hasonlók nem nagyon jönnek be ugyértem h nincs kedvem nézni azt a sorozatot pedig sokan mondják h nagyon jóó.

2012. ápr. 15. 17:10
 1/6 anonim válasza:

pedig a Gossip Girl tényleg nagyon jó :)

a 10 dolog amit utálok benned is nagyon tetszik :)

Jó sorozat még a Gilmore Girls, Pretty Little Liars, Született feleségek, Sex and the city, Skins ;)

2012. máj. 2. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Skins :D most épp szünetel, de az előző 6+1 évadot meg lehet nézni. nagyon jó sorozat. Megmutatja a legtöbb 16-17 év körüli fiatal életét. tényleg csak ajánlani tudom!
2012. máj. 5. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a 'Skins'-et meg hasonlókat nem ajánlok!

A '10 dolog, amit utálok benned' sokkal ártatlanabb, mint azok a sorozatok. :) A legtöbbjében drogoznak, meg ilyen idegesítő, lázadó tinik vannak...

Gilmore Girls nem ilyen, de számomra nagyon unalmas volt.

Van egy olyan, hogy 'Különcök és stréberek' (Freaks and geeks). Az elmegy, viszont előre szólok, hogy a befejezés nem a legjobb (...)

A 'Pretty Little Liars' egész jó, de cseppet sem hasonlít az általad említettre. :)

Szóval én eddig még nem találtam olyan sorozatot, de küzdök és keresek... :D

2012. aug. 12. 22:49
 4/6 anonim válasza:
Pretty Little Liars!:)
2012. nov. 10. 16:05
 5/6 anonim válasza:
Jóbarátok, pretty little liars, két pasi meg egy kicsi ezek mind jók én ezeket szoktam nézni
2012. dec. 25. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Carrie naplója! :3
2013. jún. 9. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!