Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Na most ez menstruáció?

Na most ez menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocs ha hülyeséget kérdezek (12 éves vagyok) és pénteken szerintem megjött az első mesim.De nem vagyok benne bitos mert nem volt véres.(barna volt)+ lovagolni is járok aztán másnap semmi nwm volt és ma pegig megint barna volt. Olvasgattam itt a kérdéseket és a válaszokat és huu... nem tudom már hogy melyiknél volt de azt írták hogy ez a menstruáció jele és még pár év is lehet mire rendesen megjön.Nem éreztem egy csepp fájdalmat sem előtte! Na most ez mi?

2012. ápr. 15. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak szóltál már? Az lenne az első! Amúgy szerintem az lesz. Az első még nekem is ilyen volt.(Azért barna, mert ha még nem elég erős, mire "kiér" megalvad kissé.) Fél év alatt már rendesen beállhat.
2012. ápr. 15. 11:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ és még az lenne a kérdésem hogy attól nyugodtan lovagolhatok? Mert az az életem
2012. ápr. 15. 13:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak ügyelj rá, hogy olyankor is időben cserélj betétet/tampont. Lehet, hogy később fog fájni a hasad,(nekem is csak 1 évvel az első után kezdett) de manapság már lehet erre is megoldást találni.
2012. ápr. 15. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát a lovagló óráim 1 órásak szoktak lenni
2012. ápr. 15. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor semmi probléma.:)
2012. ápr. 15. 16:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :) Bár nem nagyon örülök neki :'(
2012. ápr. 15. 16:55
 7/10 anonim válasza:
100%
Szerintem az , nekem is így volt , amikor megjött , és nem is az elsőknél nem is mindenkinek van fájdalma , bár nekem a lábam fájt bele az elsőknél .. Viszont arra ügyelj,hogy most amikor először van , ezután lehet ,hogy 20 napra is jön, nekem is először 26-27-28 napra jött , de csak az első pár , az óta mindig 20 napra jön, vagy 21 , de ez sem probléma , nem kell majd megijedned, mert ez természetes. És beletelhet max. 2 évig is még helyreáll ! Légy figyelmes , és óvatos evvel szemben ! :)
2012. ápr. 16. 14:56
 8/10 anonim válasza:
100%

Szia! az első vérzésemnél,én nagyon zavarban voltam , de csk 1 ideig!

ilyenkor még kizárt h beáll rendesen! tovabbá nekem az első2 alkalommal pontos volt . Ha jól emlékszem a 3.-nál volt ,hogy 5 napot késett,A következő már pontos volt. viszont ami már ezután jött 18-19 napot késett aztán megjött,szoval nem kell ettől félned,ahogyan én tettem ,mert még egy jó ideig bisztos SŐTT 100%,hogy össze vissza lessz.

2012. ápr. 16. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát a hugomnak már vagy 2 éve meg kellene lennie de neki az első után 1 év volt neki mire jött a következő! És ez azóta így van és nagyon remélem hogy velem is így lesz
2012. ápr. 17. 16:06
 10/10 anonim válasza:

szerintem meg ezt ne akard!

azert mert attol fuggetlenul , a betetet be kell tenned es ugy sokkal de sokkal kellemetlenebb,mint ha megjonne, es vegeter akkor nyugott vagy h mar nm kell be tenned a betetet!

2012. ápr. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!