Miért nem enged bejelentkezni a yahoo messenger?
Figyelt kérdés
Mikor beirom a nevem és jelszavam,előjon egy hiba uzenet,egy troubleshooteres szoveggel:P amiben az áll,hogz valószinuleg az internetkapcsolattal van baj. Pedig az jól mukodik. Letoltottem az adobe flash playert mert olyat is olvastam,hogy az is okozhatja de semmi. Légysi segitsetek. (bocsi de kezdő vagyok) előre is köszi a válaszokat:)2012. ápr. 15. 11:07
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokta ezt kiírni,de mondjuk nálam akkor az internetkapcsolattal van gond.Talán próbáld meg újratelepíteni,hátha úgy sikerül belépned :).
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudom hányszror telepitettem már újra:( 11.5 verzió,ha ez számit valamit?!
2012. ápr. 15. 12:12
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen megkérlek segitsetek....nagyon fontos lenne:(
2012. ápr. 17. 11:43
4/5 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök, mindenfélét kipróbáltam már de semmi.! Ha tudtok valami megoldást erre, légyszi irjátok le. Előre is köszönöm!
5/5 anonim válasza:
be lehet jelentkezni ebuddyn is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!