Miért pont a zsidók és a cigányok az alsóbbrendű népek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 09:57
11/14 anonim válasza:
meg nem vagyok rasszista, meg semmi sőt vannak cigány barátaim, de a multkor is belém kötöttek a főtér közepén,a sok ember elött , nem hogy egy sikátorban vagy valami.
(az okuk az volt hogy miért van "valami" a számon,(nyulszájjal születtem) meg egy kis gyikot vittem egy terráriumban a dokitol mert kullancsos volt , de lényeg az hogy el akarták venni , mikor mondtam hogy e akarom engedni az erőben akkor megfenyegettek hogy megölik ha nem adom oda nekik (kis 6-7-8 éves purgyék de vagy 10 en voltak) egyszoval nagyot változtak a szememben azóta a cigányok.
12/14 anonim válasza:
Utolsó pontosan így érzek én is mint te.
Nekem is van egy csomó cigó haverom de 10-ből 3-4 birok igazán. a többit fel kötném a fára.
13/14 anonim válasza:
mert buták, ocsmányok és büdesek. Azért :) Csak a baj van velük.
14/14 anonim válasza:
Nincs semmi bajom se a zsidókkal (sokuk a barátom), se a cigányokkal. Azokkal van bajom, akik rosszat akarnak nekem, belémkötnek, élősködnek, kihasználnak, nem akarnak Magyarországon magyarként élni. Aki meg el akarja foglalni az életteremet és ellopni az országomat, azt, amelyik hazát ad neki is, ne csodálkozzon, ha nem szívlelem. Ő is ezt tenné a helyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!