Hogy tegyem magam azon túl, hogy nem vettek fel (4 osztályos) gimnáziumba?
Az építő/építészmérnök egy megbecsült szakma.
Egyébként meg, vannak emberek, akiknek annyira rossz az életük, hogy sok minden baromságot csinálnak miatta.
En gimibe jartam eloszor 8osztalyosba aztan koltozes utan egy 6osztalyosba kerultem be 10-ben.
A 8osztalyos az nagyon jo volt, nem is cserelnem el, de meg kell hagyni nagyon egyedi tanrendet kovettunk, nem nagyon foglalkoztak az allamilag eloirt tanmenettel, de a sajatjuk sokkal jobb volt.
A 6osztalyosban nem tudom mi volt a nagyszam ugyanugy haladtak az anyaggal mint mas gimik...
Ha lehetne amugy most egy szakkozepnek jobban orulnek, mert szakmat is ad meg erettsegit is.
Ezzel szemben a gimi csak erettsegit.
Es ma mar csqk az etettsegi szamit a felsooktatasban es szakkozepbol is lehet menni- nem ugy mint a regi magyar rendszerben.
Egyeblent is tankonyvbol tanultam a 6osztalyosban, kevesbe a tanaraimtol, akkor legalabb lenne mar egy papirom ha szakkozepben lettem volna... mondjuk vmi eu-s kepzes... De nem...
Es hiaba vagyoo most faxa egyetemen, mivel akkora hiany van kepzett dolgozobol az egeszsegugyben nem vesznek fel apolosegednek sem, mert rendes apolo vegzettsegu embert keresnek.
Most ha lett volna szakmam tudtam volna dolgozni az egeszsegugyon belul az egyetem mellett, meg mar jobban benne lennek a rendszerben, de nem. Jarhatok egyetemre es mellette csinalhatok vmi total mas diakmunkat... recepcio meg ez meg az...
Szoval a szememben meg te jartal jol...
Ha valóban olyan nagy gond, akkor én lehet megölném magam.
De te inkább addig örülj, amíg nincs olyan szar életed, mint nekem. Én pár napja lettem 19 éves, és vagy ebben az évben, vagy 1-2 év múlva befejezem az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!