Mi a véleményetek erről? Vagy csak engem kerget a sírba?
Érdekelne, hogy kinek hogy tetszik, ha mások így írnak:
kivi vok, puszcsi, lávcsi, szercsi, Vikíí, Viky, konci, szupcsi, naon, am, akk, tcshőő, kajak, oldi... meg egyéb szépségek?
Borzalmas. De tényleg, nagyon utálom, és egyet meg sem említettél: "W"
Nem értem, mi értelme van ezen szavaknak, szerintem gáz. Idióta fiatalos szokás.
Irritál engem, de nem lehet mit csinálni vele, ez van, ezt kell szeretni.
Egyetértek a másodikkal.
De ez még semmi! Nem egy olyan 20-32 körüli férfival találkoztam, aki így ír msn-en! Igazából attól felment bennem a pumpa, hogy ennyire nem ismertek meg, hogy nekem ez nem jön be? Értelmiségi vagyok, sőt... nem írnám le mivel foglalkozom, de rettentő távol áll tőlem az ilyesmi. Másrészről hányinger!
A meleg ismerőseim nem használnak ilyen gejl szavakat, és "felnőtt", heteroszexuális férfiak így akarnak felszedni (engem, egy értelmes nőt)?
Fel vagyok háborodva, ha csak eszembe jut!!!
Én már sírni tudnék tőle. A halálom mostanság az amúgy szó rövidítése "am" formájában, amit még lenyeltem, de sok helyen meg már így látom: "ám". Khmm, hát erre már tényleg nem tudok mit mondani. Szerintem nincs is tisztában vele, hogy mi az a szó, csak látta valahol, valamelyik másik gyökér írásában, mert néha akkor is odarakják az "ám"-ot, ha nem is illik bele a mondatba...
És ez még csak 1példa a sok közül!
Én is utálom,de legalább poént lehet belőle csinálni.
Fiú: Mi a neved?
Lány: Bogcsi
Fiú: milyen Bogcsi?
Lány: Aki úgy pofán baszcsi,hogy kiköpcsi öszcsi fogcsi.
kedvenceim:
muszály,ojan,ijen,mijért?,igenwaan., teccetős-teccik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!