Mi történne a gépemmel ha ezt megtenném? Fontos.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy hát.. lehet hogy atom hülyeséget csinálni, 2 merevlemezre feltelepíteném a GTA San Andreast, ezt azért tenném meg, hogy az egyiken módokkal játszak Single playert (autók,... játművek, épület minden) a másikon meg a multiplayert játszanám módok nélkül, mivel több szerveren nem mennének a módok, kidob a játékból...
Mi történne a géppel ha ezt megtenném? memória az bírná.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 14. 21:55
1/5 anonim válasza:
A memória hogy jön ide, egyszerre akarod őket futtatni...?
Semmi rossz se fog történni a gépeddel, de ha nem két külön operációs rendszerre telepíted fel, és egyik sem portable verzió, akkor nem fog összejönni.
2/5 A kérdező kommentje:
egy gép, egy operációs rendszer meg minden, csak a merevlemez különböző. Akkor nem mehet ugye?
2012. ápr. 14. 23:11
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az OS engedné. De próbáld úgy, hogy az egyik csak portable verzió (telepítés nélküli, csak felmásolod).
4/5 A kérdező kommentje:
vagyis simán átmásolom azt amit már feltelepítettem, olyan mintha léynegében egy mentést végeznék az egészről... értem
2012. ápr. 15. 00:30
5/5 anonim válasza:
Akár így is jó lehet. Amire én gondoltam abból áll, hogy feltelepíted és azzal multizol. Letöltesz egy portable verziót, kicsomagolod, és azt lehet modolgatni. Ennek illik működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!