1/8 A kérdező kommentje:
már régen meghalt :( sajnálom szegényt törődj bele!!
2012. ápr. 14. 17:21
3/8 anonim válasza:
nem ártana eltemetni vagy valami
5/8 anonim válasza:
Ha nincs kedved eltemetni, dobd ki valahova.
Ja és vegyél újat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....venni akartam egy újat de nem volt a boldba...ezért vettem egy kis Dzsungáriai törpehörcsögöt
2012. júl. 19. 17:27
7/8 anonim válasza:
a hörcsög tovább fogja bírni !
jóltetted
8/8 anonim válasza:
Hörcsög tovább bírja mint egy degu? Nem ismerem a degukat de nekem egy hörcsögöm se bírta tovább egy évnél. Ha olyan állatot akarsz ami sokáig veled marad, nem ilyen kis rágcsálókkal próbálkoznék. Inkább egy nagyobb madár (nem ilyen hullámos papagájra gondolok, de lehet azok is sokáig élnek, nem tudom), vagy hüllő, esetleg nyúl, macska, teknős, te tudod miket szeretsz/mit engednek meg otthon ha még otthon laksz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!