Középsuli mellett lehet OKJ-s tanfolyamot végezni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 12:51
1/3 anonim válasza:
Nem, mert minden OKJ-s tanfolyamhoz (legalábbis én úgy tudom) érettségi kell.
2/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy érettségihez kötöttek.
Középiskolával úgy szerezhetsz valamilyen képesítést, ha szakközépbe jársz. Utána lehet OKJ-t csinálni. Nálunk legalábbis így volt, de szerintem ez azóta sem változott.
3/3 anonim válasza:
Nem kell erettsegi minden kepzeshez.
Az uj rendszerben vannak szintek. Az OKJ elso ket szama hatarozza ezt meg. Pl. 55 az a felsofoku erettsegihez kotott kepzes.
Talan a www. Szakkepzes.hu oldalonntudsz rakeresni a kepzesekre szint szerint, ha nem akkor a google elso oldalan talalsz par ilyen oldalt.
Tehat gimi mellett ugy tudsz okjra jarni hogy estin delutan vagy ha olyan akkor szombatonkent esetleg
Levelezon havi egyszer vmikor bejarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!