Más is észrevette, hogy ez az oldal függőséget okoz? Vagy csak én?
Figyelt kérdés
van, amikor szabályosan le sem fekszem aludni, itt "virrasztok" most meg pl a házi teendőimet hanyagolom miatta, arról nem is beszélve, hogy ahelyett hogy mennék valahova, itthon gubbasztok.
csak én vagyok így?
2012. ápr. 14. 12:33
1/10 anonim válasza:
nem tudom én uganígy vagyok a facebookkal
2/10 anonim válasza:
én meg csak akkor vagyok itt ha uncsizom.
3/10 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel az oldallal (nem a fb-vel) :)
4/10 anonim válasza:
Szerintem is meglehetősen addiktív. Fél napokat cseszek itt el ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnék.
5/10 A kérdező kommentje:
megnyugtató, h nem vagyok egyedül
de érdekes dolog, az biztos
2012. ápr. 14. 12:40
6/10 anonim válasza:
Nálam nem okoznak függőséget ezek az oldalak.
Elég idegesítő, hogy az emberek, ahelyett, hogy egymás társaságát keresnék, ilyen oldalakon töltik el az értékes időt.
Bár egy ilyen vacak esős napon, ez is jó.
9/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele, de egy idő után telítődtem, és már tényleg csak a (számomra is) fontos kérdésekre válaszolok.
10/10 anonim válasza:
én is mindig ezen az oldalon lógok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!