Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ennek a lényege, hogy...

Mi ennek a lényege, hogy "belenéztél"?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 14. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálod ezt mind a két kezeddel, egymás mellé teszed őket, valahogy furán kifordítod a kezeidet és az arcodhoz teszed, mint egy maszkot. Nem tudom jól leírni, kéne róla egy fotó. Hátha egy másik válaszoló tud linkelni egyet.
2012. ápr. 14. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt nálunk a fiuk csinálják mindig a suliban, de nem úgy ahogy az első válaszoló írta, hanem csak egyszerüen mikor szembe állnak velünk odamutatják és mikor mi véletlenül odanézünk elkezdenek röhögni meg minden. Igazából én sem értem ezt a hülyeséget h miért csinálják. Semmi értelme.
2012. ápr. 14. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:

a másodiknak:

nálunk is ez volt de ha belenéztél akkor a válladra kellet egy X-et "rajzolni" és ököllel (nem erősen) odavágni.

nem értettem én sem soha, de lehet azért mert ezt csak a fiuk csinálták, én meg lány vagyok :)

2012. ápr. 16. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat:)
2012. ápr. 16. 20:34
 5/6 anonim válasza:
nálunk mindenki játssza még mindig , egyszerűen csak az unalmas időket feldobja, annyi, hogy mutatod szólsz neki és ha odanéz kap egy vállast, vállon felül nem lehet és ha kilyukasztja gyorsabban akkor nem kap vállast :D olcsó játék hülyegyerekeknek
2013. márc. 11. 21:30
 6/6 anonim válasza:
Mi a párommal játszuk ezt a játékot majdhogynem napi szinten (28f/n) és nem unjuk :D sőőőt :D feltudja dobni az embert a legnagyobb sz.rságok közepette is.
2021. jan. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!