Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem alakul az alsó...

Miért nem alakul az alsó hasizmom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h már kb. 2+ hónapja tornázok hasra, azonban az alsó hasfalamon nem vélek felfedezni semmi különbséget... a felső az alakulgat, de az alsó nem... valamilyen tipp, tanács, vélemény ? a válaszokat előre is köszönöm...

2012. ápr. 13. 22:11
 1/4 anonim válasza:
Állítólag arra is lehet valahogy gyúrni, de tanácsosabb lenne ezt a kérdést a Sport, mozgás kategóriában feltenned...
2012. ápr. 14. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan hasizmot csinálsz, hogy inkább a felső tested aktiv, akkor inkább a felső hasizmok feszülnek meg, nem pedig az alsók. Ha lyan hasizmot is csinálnál, hogy tarkóra tett kézzel fekve a két lábadat egyenesen, egyszerre emeled-leereszted-emeled-and so on, akkor az inkább az alsó hasizmot venné igénybe :)
2012. ápr. 14. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU

erre a videóra szoktam tornázni :) .. szóval szerintem ez felső és alsó hasizomra egyaránt jó...

2012. ápr. 15. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is az előtte szóló által belinkelt videóra tornászom, ennek ellenére az én alsó hasizmom is sokkal kevésbé alakul, mint a felső. Arra gondoltam, duplázom azoknak a gyakorlatoknak a számát, amelyek az alsó izmokat dolgoztatják. Kb. 1 hónapja csinálom duplázva, változást egyelőre nem tapasztalok, de várom az eredményt. Reméljük beválik :) Sok sikert, kitartást neked!
2012. júl. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!