Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miket tud csinálni két 16...

Miket tud csinálni két 16 éves csaj?

Figyelt kérdés

Holnap jön hozzám az egyik barátnőm. 6-8 órán keresztül nálunk lesz. A fő cél az lesz, hogy megbeszéljük msn-en egy sráccal (aki tetszik nekem), hogy jöjjön ki sétálni velünk.:D Szóval a 6-8 órás programunkban benne van, hogy msnezünk és sétálunk. Ez kb. 3-4 óra. Akkor még lesz 4 óránk. Mit csináljunk együtt a barátnőmmel? Lányok! Ti mit szoktatok a bnőtökkel együtt csinálni?(Faluban lakok, nincs semmi jó kis hely.:S) Tudtok valami jó kis programot? (netezés és sétáláson kívül?:D)

16/L

2009. jún. 18. 22:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
51%
egy nyalakodás együtt :D
2009. jún. 18. 22:29
 2/11 anonim válasza:
70%
Kártyázás, DVD-zés/Filmnézés, tollaslabda stb. De ha bevállalósak vagytok akkor simogassátok egymást. :-D
2009. jún. 18. 22:30
 3/11 anonim válasza:
65%
társas? pl honfoglalózhatnátok, az legalább minőségi. amúgy ez mért a szex, szerelem rovatban van?
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
en sosem unatkoztam a bnoimmel annak idejen. pletykaljatok, vigyorogjatok, tietek a vilag:)
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
MSN szex a kiszemelt pasival hármasban;)
2009. jún. 18. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nos, mi mindig feltaláljuk magunkat. menjetek el biciklizni, catan (nem tudom van e, ez egy társas és nagyon szeretjük) iwiwen nézzetek pasikat, nem szimpi csajokat beszéljétek ki h milyen gáz, bash.hu, cseten szivassatok embereket, lakkozzátok ki egymás körmét, hajat csináljatok , fényképezzetek, sminkeljetek, hallgassatok zenét.

remélem valamelyik hasznos lesz ;)

2009. jún. 18. 23:03
 7/11 A kérdező kommentje:

:D végre egy értelmes válasz:P

köszi..

2009. jún. 18. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam tini és átjött a bnőm a közös szabadidős tevékenység része vlt a telefonbetyárkodás. áltaában pasi ismerősöket hívogattunk elváltoztatott hangon és hülyeségeket mondtunk, eljátszottuk, hogy utazási iroda, szexshop, potencianövelőszer ügynökcsajok vagyunk:D iszonyat jó buli volt, egy-egy átverés után alig bírtuk abbahagyni a nevetést:) (akkoriban még nem volt ennyire elterjedt a net, azért szórakoztunk telefonon:P)

(23/nő)

2009. jún. 18. 23:49
 9/11 A kérdező kommentje:
:D tényleeeg. ez jó ötlet:) köszi
2009. jún. 19. 04:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy süssetek palacsintát, vigyetek a fiúnak is:):)
2009. jún. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!