Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan rakjam fel az Aion...

Hogyan rakjam fel az Aion nevű játékot, hogy fel is tudjak lépni a legjobb tört szerverre, ami ingyenes?!

Figyelt kérdés

Rengetegszer próbáltam felrakni a játékot kisebb-nagyobb sikerrel, de sosem sikerült játszanom is vele. Nem tudtam fellépni egy szerverre sem. Kezdő Aionos lennék és olyan szerverre lenne szükségem, amit a legjobbnak tartotok, ahol sokan vannak, és ahol kevés a bug(hiba), és viszonylag normálisan lehet fejlődni stb.

Aki teheti, az írja le lépésről lépésre, hogy mit HONNAN töltsek le és hova rakjam? (szájbarágósan)

Rengeteg honlapot, topicot átolvastam...

Köszönöm előre is a segítségeteket!

2012. ápr. 12. 20:38
 1/3 anonim válasza:

Szia, tört szervert nem tudok nagyon ajánlani mert már nem játszok és az is lényeges hogy high vagy low rate-s szerón szeretnél menni...(szerintem jobb lenne neked a még a low rate mert high rate csak pvp-röl szól és fél óra alatt megkapod az összes skillt azt se tudod majd mit nyomj, szoval szerintem előbb tapasztald ki a low rate-n a játékot de ez a te döntésed hova mész). Hát a telepítés nem olyan bonyolult, a legegyszerűbb ha letöltöd az Ncsoft launchert majd elindítod és bal oldalt lesznek a játékok és ott rákattintassz az aionra, ki lesz írva hogy nincs telepítve és bal oldalt alul rákattintasz a telepítésre és föl is teszi, utána pedig minden tört szervernél mást kell csinálni a csatlakozásnál de az mindenhol le van írva :)

De egyébként ha jól tudom az Aion már ingyenes játék lett szóval nem kell tört szeróra menned, de mivel ingyenes ezért le lettek korlátozva a lehetőségek hogy vegyél prémium accountot de tulajdonképpen vagy mész tört szeróra és elviseled a bugokat vagy esetleg a laggot vagy mész eredetire de korlátozottan játszhatsz csak. (tört szerverek bugjai szerintem nem vészesek)

NCsoft launchert innen letöltheted: [link]

A telepítésről ha szükséges itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=SO4-6XCbdRw

Ha valamit bénán sikerült elmagyaráznom (ami elég valószínű) írj nyugodtan :D

2012. ápr. 13. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amint lesz időm fel is rakom és kifogom próbálni, de mindenképp low raten.
2012. ápr. 13. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:

az Ncsoft csak az amcsi Aion-al foglalkozik, ami elegge pay2win

europabn a Gameforge, www.aionfreetoplay.com itt regisztralsz, letoltod a launchert, jatekpenzert lehet venni gold packot es akkor nincs korlatozas

szerok kezdoknek meg Nexus es Anuhart

2012. ápr. 23. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!