Valóra válnak valaha az álmaink?
Figyelt kérdés
valóra válnak az álmaink az hogy eljussak hallowodba vagy hogy felélegezhessek ugy hogy nem szól senki az életembe? stb. várom a válaszokat elöre is köszike2012. ápr. 12. 19:22
1/5 anonim válasza:
Hát először is hallowodba soha nem jutsz el soha a büdös életben, mert ilyen hely nem létezik. XD
Másodszor ajánlom a helyesirási szótár olvasgatását.
Amúgy lehet, hogy valóra válnak álmaid, csak bizni kell benne :)
2/5 anonim válasza:
Hupsz...azért én is bevettem a fogalmazásgátlót...bocsi..előbbi voltam XDD
3/5 A kérdező kommentje:
jó Hollywood na elírtam ez nem tragédia
2012. ápr. 12. 19:31
4/5 anonim válasza:
persze ! ha küzdesz érte, bármi lehetséges. ez persze idő és türelemfüggő is. de ha megvannak a pontos célkitűzéseid, csak pozitívan szabad rá gondolni! ha vezetsz naplót, írj bele egy jövőképet, hogy hogyan képzeled el a tökéletes jövőt. ezt mindig olvasgasd vissza, és csak ez rögzüljön benned :) a kulcsmondat ami szerintem nagyon sok embert motivál: soha ne add fel az álmaidat !
sok szerencsét kívánok neked !
5/5 A kérdező kommentje:
köszike
2012. ápr. 12. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!