Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valóra válnak valaha az álmaink?

Valóra válnak valaha az álmaink?

Figyelt kérdés
valóra válnak az álmaink az hogy eljussak hallowodba vagy hogy felélegezhessek ugy hogy nem szól senki az életembe? stb. várom a válaszokat elöre is köszike
2012. ápr. 12. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát először is hallowodba soha nem jutsz el soha a büdös életben, mert ilyen hely nem létezik. XD

Másodszor ajánlom a helyesirási szótár olvasgatását.

Amúgy lehet, hogy valóra válnak álmaid, csak bizni kell benne :)

2012. ápr. 12. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hupsz...azért én is bevettem a fogalmazásgátlót...bocsi..előbbi voltam XDD
2012. ápr. 12. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
jó Hollywood na elírtam ez nem tragédia
2012. ápr. 12. 19:31
 4/5 anonim válasza:

persze ! ha küzdesz érte, bármi lehetséges. ez persze idő és türelemfüggő is. de ha megvannak a pontos célkitűzéseid, csak pozitívan szabad rá gondolni! ha vezetsz naplót, írj bele egy jövőképet, hogy hogyan képzeled el a tökéletes jövőt. ezt mindig olvasgasd vissza, és csak ez rögzüljön benned :) a kulcsmondat ami szerintem nagyon sok embert motivál: soha ne add fel az álmaidat !

sok szerencsét kívánok neked !

2012. ápr. 12. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszike
2012. ápr. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!