Másnak is fáj a feje ezen a napon? És ha igen, mivel probáljátok elmulasztani gyógyszer kivételével?
Nekem nagyon, ráadásul alig látok és szédülök tőle.
Hideg borogatás, és megyek aludni.
Jobbulást...
Nekem olykor szokott segíteni a kávé. Persze nem árt tudni mi lehet az oka a fejfájásodnak. Nekem akkor szokott segíteni, amikor fronthatás van. Esetleg légzőgyakorlatok? Hallottam, hogy az is segíthet. Biztos mindenkinek kicsit másképp reagál a szervezete.
Jobbulást!
Én is migrénes vagyok :( A frontokat figyelem állandóan a neten és szedek antifront kapszulát. Ez 85%-ban segíteni szokott. Ha már migrénesen kelek, akkor végem van. Szokott még használni egy isszonyú erős kávé egy egész citrom levével. Már ha meg bírod inni! De hatásos. Használok még Daedalon kúpot, az enyhít a rohamokon. Rengeteg ásványvizet iszom. A roham alatt hatásos még a váltó lábfürdő (hideg/forró. Volt, hogy nagyon erős chilit, paprikát ettem, az is bevált.
Sajnálom, hogy Te is szenvedsz, rohadt egy állapot! Isszonyúan szenvedek olykor én is tőle. JOBBULÁST Neked :)
már jól vagyok :) jah hát sajnos sokan szenvedünk emiatt...kár hogy nincs rá végleges megoldás...ugyanis én annyi gyógyszert szedek hogy már szinte a donalgin se mulasztja el :s
pedig csak 20 éves vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!