12-18 évesek, tudnátok nekem segíteni?
Az a helyzet, hogy egy statisztikai felmérést kell csinálnom szünet utánra, és néhány okból kifolyólag nem tudok elmenni kérdezni az embereket. Nagyon megköszönném, ha segítenétek azzal, hogy válaszoltok erre a nyolc kérdésre, és megírnátok a nemeteket és a korotokat.
Ezek lennének a kérdések:
1. Milyen nyelvet tanulsz?
2. Azért tanulod ezt a nyelvet mert szereted, vagy mert szükséges a mai világban?
3. Szerinted nélkülözhetetlen napjainkban a nyelvtanulás?
4. Hány nyelvet tanulsz?
5. Tervezed, hogy leteszed a felsőfokú nyelvvizsgát?
6. Ha nem az angol lenne a világnyelv, akkor is megtanulnád ezt a nyelvet?
7. Szerinted érdemes megtanulni kínaiul?
8. Hány nyelvet tervezel, hogy megtanulod?
Ismétlem tehát, nagyon nagy segítség lenne, és nem azért nem megyek el kérdezgetni, mert lusta vagyok, vagy ilyesmi, hanem mert nincs rá jelenleg lehetőségem. Kérlek, ne kritizáljátok a kérdéseket, vagy ha kritizálni akartok, a válaszadás után tegyétek meg!
Nagyon köszönöm előre is. :)
1. Angolt
2. Azért mert szükséges, ha nem kellene, akkor minek tanulnám meg, jó nekem a magyar is :)
3. Igen
4. 1-et
5. Igen, terveim közt szerepel, és ha 13-ig nem bukom meg, akkor sikerül is.
6. Nem hiszem, gondolom akkor az akkori világnyelvet tanulnám (meg gondolom azt tanítanák többet is)
7. Nem
8. 2-3-at
15/L
Kedves első: Nagyon köszi, nem baj, ha túllépted a korhatárt:) De azért megírnád, hogy mennyi idős vagy és hogy milyen nemű?:)
Kedves Második: Neked is nagyon köszönöm.
És légyszi aki még tud, írjon, mert még elég sok embert meg kell kérdezni...
1. angol, német
2. angolt szeretem is, németet nem annyira, de első sorban azért tanulom őket, mert szükségem lesz rájuk később.
3. igen
4. 2
5. ha majd egyszer olyan szinten leszek, megpróbálom angolból
6. igen, mert tetszik
7. nem tudom
8. először az angolt és a németet kéne, de utána szívesen megtanulnék még egyet, és az a japán lenne, mert nagyon tetszik, de valószínű, hogy ebből nem lesz semmi, mert nagyon nehéz, meg nem tudom hol tanulhatnám :/
17l
1.angol és svéd ( anyanyelvileg.)
2.azért,mert kötelező.egyébként semmi érzékem nincs hozzá,nem szeretem.
3.valamilyen szinten igen,fontos,hogy az ember eltudjon helyezkedni ( én nem az angollal fogok,az biztos.)
4. 2-t.az angol mellett a svédet,mert édesapám svéd származású
5. igen,svédből.
6. nem
7. nem.
8. nekem elég ez a 2
13/L
1. - Angolt, németet, oroszt
2. - Angol -> szeretem és hasznos ; Német -> hasznos, de nemigazán szeretem ; Orosz -> tetszik, szeretem, hasznos is lehet
3. - Mindenképpen, igen
4. - 3
5. - Angolból mindenképpen
6. - Valószínűleg igen
7. - Szerintem biztosan érdemes lenne
8. - Na, ez egy jó kérdés, ugye egyenlőre 3, később ha lesz rá lehetőségem, akkor még 1-2 nyelvet talán
F/17
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek!! Ha több nyelv is van, amit tanulsz, légyszi az összeset írd le!:)
Ha még tudtok, válaszoljatok! Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!