Mi a véleményetek Attila és Juli kapcsolatáról? BK.
Hát nem is tudom. Talán Nóra kétszínű, Attila meg rafinált, Juli meg alaptomos
: )
Őszíntén, ez az egész műsor nagyon ratyi. Folyton abba a kávézó előtti nem tudom mibe futnak össze.
A Zsolt megcsalta a Zsófit, ez megcsalta azt, az megcsalta azt.
ez a műsor kb olyan: Esze semmi fogd meg jól...
Lejárt, 4027374272 rész van már,és mind erről szól kb.
'Józsi, mért csináltad Tildával, Tilda szeret' Józsi fejbe lövi magát, mert Juuj élete szerelme a Tilda elhagyta.
Koppintás vagy 200másik ilyen jellegű filmről, mint pl a: Marichui (Árva angyal, Marina és a többi)
Bár nem is a koppintás az egészben, hanem inkább az az egy színű 'mindenfilmbenészreveszemhogyeztmárláttam' feelingje van.
Olyan mintha láttam volna, de közben az a 200-ból egy másik volt, kb ugyanezt elmondva...
14L
A 21:15 ös válaszolónal üzenném hogy tegnap volt a 6041-42, rész...
Tényleg nem szép amit csinálnak , de ha lebuknak vagy Juli terhes lesz akkor legalább annál nagyobbat tudunl röhögni :)
engem érdekel h mi lesz ennek a vége :P
'6041-42, rész... '
Végülis :D Nem tudom, ennyi részben mit tudnak csinálni, annyira erőltetett.
Egy ideje már nem nézem, mert kb 5-6szor lejátszák szinte ugyanazt.
De persze mindenki azt néz amit szeretne, ez csak egy vélemény:)
Senkit nem nézek le ez miatt, de ez a BK már szánalmas:)
Szerintem jó h beleépítették ezt a sorozatba, sokkal izgalmasabb lett így... Julit bírtam eddig a legkevésbé, de mostmár egész izgalmas...
Amúgy Nóra Mikihez illik, Juli Attilához, Andráshoz meg a jó öreg Zsuzsa... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!