Hogyan tanuljam meg normálisan az anyagot?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és Gimibe járok.Naponta több órát tanulok hogy meg tartsam a 4.7-es átlagomat.Szeretnék kevesebb idő alatt többet tudni de mire rá nézek az órára már elrepült az idő.Szeretnék választ kapni.(Nem szeretném ha durva beszólásokat írnátok )2012. ápr. 10. 15:56
1/2 Jedwardlove válasza:
Szia!Nekem nagyon tetszik a küzdeni akarásod!Nekem is hasonló problémáim vannak,van,hogy 3 óráig tanulok 1 leckét,de nekem azt tanácsolták,hogy próbáljam meg megszabni,hogy pl. erre a leckére elég 1 óra,és megpróbálom betartani az idő korlátot,mondjuk nem mindig sikerül.Sok sikert :)
2/2 anonim válasza:
drágám... ne légy maximalista... előbb marad a 3 óra, aztán bejutsz az egyetemre és átlagosan 5 perced lesz egy tárgyra...nyugi van, döntsd el, mit akarsz, ha jó az alacsonyabb átlag, akkor tanulás helyett megnézhetsz egy filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!