Mit tegyek mond?

Figyelt kérdés
mit tegyek ha egy hülye pic%a miatt szétdurran az agyam? mivel hűtsem magam ??? áááááááá
2012. ápr. 10. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Szívj el egy joe-t, és azonnal belazulsz:)
2012. ápr. 10. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
mit csinál, fejtsd ki és megoldjuk talán nem is akkora a baj
2012. ápr. 10. 15:50
 3/8 A kérdező kommentje:
beszéltem a volt lb-mel és nem annak adtam ki magam mint aki vagyok és olyanokat írt hogy azért utál mert kibeszéltem pedig ő beszélt ki engem és az új lb-jéről meg szt hiszi hogy egy angyal pedig ő is utálja... és most ideges vagyok
2012. ápr. 10. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
na tudsz segíteni?
2012. ápr. 10. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
xDD Majd az idő megoldja. Addig csinálj valamit amit szeretsz. De azért mond neki minél többször hogy nem csináltál semmi rosszat. És őt se hibáztasd. Idővel majd elmúlik
2012. ápr. 10. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem ez a csaj komolyan gondolja és én is megtaláltam az igaz barátnőimet akik nem hagynak ott csak egy csettintésre de azért köszi a biztatást :D
2012. ápr. 10. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyjad. A hülyéket hagyni kell xD
2012. ápr. 10. 16:36
 8/8 A kérdező kommentje:
XD igen :D köszi a tanácsot :)
2012. ápr. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!